Rychlé aktuality

Když vyklízíme byt, který byl ještě před chvílí něčím domovem, vždy nás to ponoří do melancholické nálady. Je to intenzivní část naší práce, při které jsme spolutvůrci přerodu a necháváme prostor znovu povstat jako Fénixe z popela. Tentokrát se na rekonstrukci těší 3+1 v 9. patra na Jižním městě. Řeknu vám, to je ale výhled. 

Včera jsem opět zavítal do domu na Novém náměstí v Uhříněvsi, kde jsme s manželkou téměř 6 let spokojeně bydleli a kde nyní pronajímám http://bit.do/zarizene-2kk. Jakkoliv nejsem sentimentální, tak je to opravdu zvláštní pocit, pohybovat se tak blízko bývalému domovu, kde jsme byli tak šťastní, narodily se nám tam dvě krásné děti a přitom už tam vlastně nebýt doma.

V současnosti nabízím hned 4 krásné byty v novostavbě k pronájmu na jednom místě. A samozřejmě kde jinde, než v mé milované Uhříněvsi. O výhodách bydlení v této městské části bych mohl vyprávět hodiny. Zavolejte mi, zeptejte se mě a pokud bych básnil příliš dlouho, zastavte mě prosím.

Centrum města zasáhl prudký propad způsobený odlivem turistů a zaplavením trhu byty z AirBnB. Pokles cen v žádaných lokalitách s sebou vzal i ceny rezidenčního bydlení v ostatních částech Prahy, výkyv je však v řádu jednotek procent. Zatímco v lednu zájemce o pronájem 50 metrového bytu na Praze 5 získal byt za 17 300 Kč, nyní se k němu dostane o 1050 Kč levněji. Více na mém Facebooku.